Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων διοργανώνονται από το Δήμο Θεσσαλονίκης στις Δημοτικές Κοινότητες. 
Συναυλίες, καλλιτεχνικά δρώμενα, εργαστήρια, εκθέσεις και αθλητικές δραστηριότητες πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα στις γειτονιές της πόλης. 
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη. Το πρόγραμμα ανά Κοινότητα διαμορφώνεται ως εξής: 

 2Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄ τάξης  Δημοτικών σχολείων της περιοχής, θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό πρόγραμμα με απαγγελίες ποιημάτων, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πολλά ακόμη δρώμενα, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στο Ξενοδοχείο “Καψής” (Μοναστηρίου 18). 
Επίσης, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια στην αίθουσα αναμονής επιβατών του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Χορωδία του Συλλόγου των Φίλων του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης. 
Περισσότερες πληροφορίες: 2η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ


3Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνει η 3η Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με το Ωδείο Άνω Πόλης με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Ρομφέη (Κουλέ-Καφέ), την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες: 3η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ



4Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, σε συνεργασία με την Ακαδημία  Ποδοσφαίρου Τούμπας – Toumba FC. 
Περισσότερες πληροφορίες: 4η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

             5Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 
Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για παιδιά και ενηλίκους, πλαισιωμένο από συναυλίες στο πνεύμα των ημερών και εκθέσεις ζωγραφικής διοργανώνει η 5η Δημοτική Κοινότητα, από την Πέμπτη 18 έως και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014.
Περισσότερες πληροφορίες: 5η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου